A reklámstúdióban kapott ajánlat

Tinédzser korom óta egyik nagy álmom volt, hogy egy reklámstúdióban dolgozhassak. Mindent meg is tettem azért, hogy ez valósággá is váljon, úgyhogy ma már büszkén mondhatom, hogy az álmomat sikerült megvalósítanom. Legalábbis az egyiket mindenképpen. Ennek köszönhetően minden reggel hálásan és boldogan kelek fel. Szeretem a munkámat és az életemet is.

A minap reggel a munkába menet azt érzékeltem, hogy valami nincs rendben az autómmal. Amikor egyenesen mentem, a kormány akkor is úgy állt, mintha kanyarodnék. Az elején csak furcsálltam ezt a dolgot és meglepett, de aztán eszembe jutott, hogy lehet valami baj van ennek a hátterében. Nagyon nem tetszett nekem ez a dolog már így. Amikor beértem a reklámstúdióba, akkor tanácsot kértem pár kollégámtól, akikről úgy gondoltam, hogy jobban értenek az autókhoz. Az egyik segítőkész munkatársamtól kaptam is egy tippet. Szerinte ez futómű hiba lesz, úgyhogy ezzel érdemes megkeresni egy szerelőt vagy autó szervizt.

Megkérdeztem tőlük, hogy a futómű beállítás mennyibe kerül. Viszont mivel nem tudták pontosan megmondani, ajánlottak egy-kettő szervizt ahová vihetném a kocsimat. A honlapjukon úgyis utána tudok nézni az áraknak. Megköszöntem az ötleteket és úgy gondoltam, hogy utána nézek mindegyiknek és utána fogok dönteni. Az első autószerviz annyira nem fogott meg, nagyon hiányos is volt a felületük, úgyhogy rákerestem a második ajánlásra amit kaptam. Ez a Méta autószerviz volt.

Amikor megnyitottam az oldalukat, meglepően összeszedettnek és informatívnak találtam. A színek is nagyon össze illettek, a képek is adtak egy kis pluszt az egészhez. Első látásra nekem nagyon tetszett.

Az első benyomás fontos ugyan, de ennél több kell, ha az autómat kell rájuk bíznom. Így hát tovább olvasgattam és informálódtam. Rengetek szolgáltatás elehető náluk, így nem lepődtem meg, amikor megtaláltam köztük a számomra relevánsat is. Rá is kattintottam, hogy bővebb információ táruljon elém.

Minden hasznos dolgot elolvashattam róla, hogy milyen esetekben beszélhetünk futómű problémáról, mik az árulkodó jelei és mire érdemes figyelni. Még arra is felhívják a figyelmet, hogy vezetés biztonsági szempontból a futóműnek mennyire fontos szerepe van, úgyhogy ez után a mondat után már biztos voltam abban, hogy minél hamarabb meg kell csináltatnom. Minden nagyon érthetően van leírva, aminek nagyon örültem, mert nem igazán értek az autókhoz. De még a számomra is minden teljesen világos volt. Ebből nekem az jött le, hogy valóban értéket szeretnének adni, és az a cél, hogy az információ amit megosztanak közérthető legyen. Így az ügyfeleik illetve a leendő ügyfeleik is boldogan néznek rá a honlapjukra. Sőt, ami még meglepett, hogy blogot is vezetnek. Ilyet nem mindennap látok, hogy egy autószerviz cikkeket is írna.

Ezeken fellelkesülve meg is néztem, hogy a futómű beállítás mennyibe kerül. Meglepődtem, amikor megláttam. A várnál kedvezőbb ár fogadott. Amennyire fontos része az autónak és biztonság szempontjából is az első helyek egyikén áll a futómű, azt hittem volna, hogy magasabb árat kérnek el érte. Nagyon megőrültem viszont ennek. Csupa pozitív csalódás ért a Méta autószerviz honlapját nézegetve.

Volt még három dolog, amire kíváncsi voltam. Az egyik, hogy számít-e náluk az, hogy milyen autóm van. Nagy szerencsémre, ez egy márkafüggetlen szerviz így e miatt nem kellett aggódnom. A következő a megközelíthetőség volt. Budapesten a 19. kerületben találhatóak meg. Számomra ez viszonylag közeli helynek számított, úgyhogy ez is kipipálva. Az utolsó, és szintén fontos kérdés volt még az időpont. Nagyon bíztam benne, hogy nincs a naptáruk még teljesen betelve és el tudnak még vállalni.

Mivel sürgős volta, hogy hamar választ kapjak, így felhívtam őket. Udvarias, segítőkész és kedves volt az úriember akivel az időpontot egyeztettem. Nagyon ügyfélközpontúnak éreztem az egész időpont egyeztetést és teljesen gördülékenyen ment. Amikor pedig a szervizbe személyesen is találkozhattam az többi ott dolgozó emberrel, hasonlóan jó tapasztalataim voltak. Az pedig, hogy a szakértelem a helyén van, és egy profi csapatról beszélünk, nem is volt kérdés. Az autómra nem kellett sokat várni, hamar megoldották a gondot és újra biztonságban érezhettem magam vezetés közben.

Ha Neked is szükséged lenne egy márkafüggetlen, nagy szakmai tudással rendelkező, budapesti autószervizre, akkor a Méta autószervizt csak ajánlani tudom. Mint ahogy említettem is, sok szolgáltatást vállalnak, így megtalálhatod Te is köztük az éppen neked szükségeset. Tudnak segíteni, ha autóvillamosságról van szó, fék, fényszóró, futómű hibák esetén, gumi/olajcsere, vezérlés és kuplung csere, szerviz, javítás. Ez csak néhány példa volt, ha a teljes szolgáltatás repertoárjuk érdekel, akkor az oldalukon utána tudsz olvasni. Ha pedig nem vagy biztos abban, hogy mi lehet a gond pontosan, a szolgáltatásoknál találsz hozzájuk információt, vagy pedig autó átvizsgálást is vállalnak, így kiderítik ők, hogy mi lehet a gond.

Tégy velük egy próbát Te is.