A grafikus kencéi, és a fürdőszoba polcból születő felújítás

Két fiútestvérrel nőttem fel, így kamaszkorom óta hallgattam eleget, hogy telepakolom a fürdőt, és nem lehet a kencéimtől elférni, bla bla bla… Amikor viszont végre el tudtam otthonról költözni, már senki nem kötött bele, hogy mit hol tárolok a fürdőben, vagy bárhol. Azonban mint a minap kiderült, hiú ábránd volt azt hinni, hogy ettől a konfliktustól megszabadultam, ugyanis férjem félreérthetetlenül a tudtomra adta egy kisebb veszekedés keretében, hogy ezzel kapcsolatban eddig nem azért nem tett megjegyzést, mert őt nem zavarta a jelenség, hanem mert eddig szépen magában tartotta. Egy cseperedő babának, és egy lassan ráncosodásba kezdő anyukának, aki viszont nemrég végre újra emberek közé kezdett járni, bizony jó pár kencéje van, ami mellett szegény ház urának a cuccai, bizony nem könnyen férnek el.

Úgyhogy döntöttünk: hely kell a fürdőben – hiszen az nyilván nem megoldás, hogy kencéből legyen kevesebb. 😉

El is kezdtem gondolkodni rajta, hogy mi lenne a probléma praktikus, egyben esztétikus megoldása, hiszen tudjátok, hogy grafikusként milyen fontos nekem a hétköznapi tárgyak esztétikuma is. Olyan megoldást kell találnom, ami illik a fürdő eddigi stílusához, esetleg fel is dobja azt, ugyanakkor bababiztos is, és jó sok kence elfér benne/rajta.

Úgyhogy böngésztem mindenféle oldalakat, képeket, végül rájöttem, hogy a fürdőszoba polc ötletek szúrnak szemet leginkább. Ez egy tipikusan egyszerű, mégis nagyszerű megoldás. Nincs túlbonyolítva, de a célnak pont megfelel! És azért is tetszik nagyon, mert a már meglévő, eléggé jellegzetes stílusú tükrös szekrényünktől sem üt el, bármilyen polcot is válasszak.

Nem én lennék azonban, ha valamivel nem dobnám fel az új polcokat: úgy döntöttem, hogy a fényekkel és a világítással fogok játszani. A neonszínek a szakmámat, a reklámszakmát is mindig eszembe fogják juttatni: jó érzés lesz a reggeli készülődés közben rájuk nézni! Alig várom, hogy megmutathassam a végeredményt!

A fürdőszoba polc ötletek mellett azonban máshoz is ihletet kaptam: nem akarom a férjemet kiakasztani, de annyi izgalmas dolgot találtam, hogy komolyan elgondolkodtam egy teljes felújításon! A tükrös szekrényt persze mindenképp megtartanám, de egy kis felújítás sose árt. Ma felvetem neki, és ha neki is tetszik az ötlet, akkor elmondhatjuk: így lesz sok női kencéből és néhány különleges fürdőszobai polcból teljes fürdőszoba felújítás!