Reklámot csináltam ennek a cégnek, annyira elégedett voltam vele

A profi szakértő marketingesektől gyakran hallani, hogy az egyik leghatásosabb reklámeszköz nem más, mint a személyes ajánlás. Lehet benne valami, hiszen, ha valamivel elégedettek vagyunk, szívesen adjuk tovább ismerőseinknek pozitív tapasztalatainkat, csakúgy, mintha valamely termékkel annyira nem voltunk megelégedve, hogy megóvjuk őket a csalódástól.

Legutóbb, amikor kedves barátainknál jártunk vendégségben, akkor kerültünk hasonló helyzetbe. Használt, de újszerű családi házat vásároltak, melynek avatójára invitáltak megbennünket. A ház kényelmes, tágas és szép volt, da akadt rajta némi felújítani való, többek között a teraszkorlát is. A házigazda elmondta, hogy kovácsoltvas korlátot szeretne, de elég speciális elképzelései vannak a rögzítést illetően és még nem talált olyan kivitelezőt, amely meg tudta volna valósítani azt, amit ő kigondolt. Erre elmeséltük, hogy mi a kovácsoltvas kapuval voltunk hasonló helyzetben, melynek rögzítése okozott fejtörést.

Ekkor küldtük át nekik a https://acelpartner.hu/bemutatkozas linket. Ez ugyanis annak a budapesti vállalkozásnak a weboldala, amely segítségével mi is megoldást találtunk a problémánkra. Ők 1999 óta végzik tevékenységüket a X. kerületben. Fő profiljaik közé tartozik a CNC vezérlésű láng- és plazmavágás, hegesztési gyök előkészítés és a szemcseszórásos felülettisztítás.

Általános rendeltetésű szerkezeti acélokat és enyhén ötvözött acélokat dolgoznak fel, munkálnak meg termikus vágással és gépi forgácsolással 5 és 280 mm lemezvastagságig.

4 és 6 fejes CNC lángvágókkal, finomsugár plazmavágóval, szemcseszóróval, villástargoncákkal és híddarukkal dolgoznak. saját alapanyagkészletük 2000 tonnára rúg, 3-250 mm lemezvastagságig.

Igyekeznek vevőik elégedettségét megszerezni és fenntartani azzal, hogy rövid vállalási határidővel, magas színvonalon és korrekt árakkal dolgoznak.

Ez a mi esetünkben sem volt másképpen, éppen ezért ajánlottuk olyan szívesen ismerőseinknek az Acélpartner Kft-t. Szerintem ez egy jó tapasztalat volt nekünk és jó reklám nekik. Azóta is, mióta ilyen elégedettek vagyunk velük, én bátran ajánlom mindenkinek, hogy kattintson a https://acelpartner.hu/bemutatkozas linkre.