Fontos, hogy egy webshop átlátható legyen

Grafikusként kifejezetten rááll a szemem a különböző weboldalak dizájnjára. Sokszor már tudat alatt az alapján döntöm el, hogy szimpatikus e egy cég vagy sem, hogy mennyire kreatív, letisztult vagy átlátható a weboldala. Talán ez is az oka, hogy amikor azt keresgéltem honnan rendeljek háztartási cikkeket, a választásom a www.lord.shop.hu oldalra esett. A webáruház könnyen kezelhető, nincsenek idegesítő, villogó reklámok körös körül, és nem utolsó sorban szuper termékeket kínál igen kedvezményes áron. Ez utóbbi annak is köszönhető, hogy a cég maga importálja a termékeit különböző, alapos utánajárással kiválasztott gyártóktól. Már több, mint 25 éve szállítanak az országba és látnak el különböző hipermarket láncokat, és kereskedelmi központokat. Ráadásul mivel a házhoz szállítás a legtöbb településre túrajáratokkal történik, egyenesen a raktárból a Lord Shop saját futáraival, még a szállítási díj is kedvezményes, sőt adott összeg felett ingyenes is.

A kínálatuk széles körű, női és férfi kozmetikai, szépségápolási és egészségügyi cikkeket is forgalmaznak, illetve számos baba holmit, vitaminokat, pelenkát és borotvát, amelyekről részletesebben is tájékozódhatunk a cég Facebook oldalain, illetve csoportjaiban, ami például fiatal anyukák számára különösen hasznos lehet, hiszen így meghallgathatják mások tapasztalatait.

A www.lord.shop.hu tehát nem csak az oldal letisztultságával emelkedik ki a többi közül, de kevés olyan webshop van, ahol ilyen kedvezményes áron vásárolhatunk.