Párban szép az élet, és úgy jobb még a masszázs is

Bele sem merek gondolni, hogy már harmadik éve, hogy belevágtunk a közös vállalkozásunkba az élettársammal. Én fotós és grafikus vagyok, ő pedig marketinges. Így ketten érünk fel egy komplett reklámügynökséggel. Csinálunk mindenfélét, ami a területhez kapcsolódik, de főleg bannereket, kisebb reklámkampányokat mindenestül, aminek a vizuális része az én reszortom, és logókat is tervezünk. Utóbbi komplett arculattervezéssel együtt is megy. Azt valljuk: korunk egyre inkább a kisvállalkozások kora, ilyen szempontból. Nem mondom, hogy nem “dolgozzunk halálra” magunkat, de élvezzük, és ránk nem igaz, hogy ne hatna ránk jól, hogy mindent együtt csinálunk.

Együtt járunk lazítani is. Mostanában a Karma thai masszázsszalonjába, Budapesten. Főleg a kedvező páros masszázs árak és akciók miatt. Szoktak lenni kedvezményeik, nyereményjátékaik (amikért érdemes követni a Facebook-oldalukat), de persze nálunk is döntő a szolgáltatás magas fokú minősége. Az fogott meg engem is. Tradicionális thai masszázsból és olajos masszázsból is létezik “páros” verzió, ami szerintünk még a sima masszázsnál is nagyobb élmény!

páros masszázs árak

A párom az előbbi (tradicionális thai) masszázs miatt járt már oda egyedül is, és nagyon felvidította, mikor sikerrel “berántott” engem is a masszázsos dologba. A páros masszázs ugyanis úgy is kinézhet a Karma szalonjában, hogy szinkronban csinálnak mindent a masszőrök, és így ő is pontosan érezte, mikor jött el az a rész, amit előre sejtett, hogy nagyon fogok élvezni. Mert én elsőre egy kicsit “látványosan” éltem át a masszázst. És hangosan, annyira jó volt. Azóta már nekem is az életem része, mert már megszoktam, hogy rendbe tesznek a görcsösebb napok végén, és pont ezért nem mondanék le róla többé. Gyakran megyünk hát továbbra is együtt ellazulni. Ránk is fér, mert azért a munkánk nagyobbik része ülőmunka, és ezek a fajta masszázsok segítenek visszanyerni a formánkat, regenerálódni, helyreállítani a vérkeringésünket, de van, ami még a migrén ellen is kiválóan hat!

Sőt, van náluk még afféle “gyógynövényes” masszázs is, ami meleg levegős, ún. “textilgombócos” rásegítéssel működik. Kitágítja a pórusokat, a gyógynövényes gőz átjárja a tüdőt, egészen elképesztő. De mi azért maradunk a páros masszázsnál, mert együtt szeretjük átélni. Tök jó közös program, így ajánlgatjuk gyakorta másoknak is, és a szerettünket meglepni is tökéletes. Azért kicsit puhatolózzunk előtte a párunknál, vagy a megajándékozandó személynél, mit szól úgy általában a masszázshoz, de nem hiszem, hogy akad sok olyan, aki ne szeretné. Vagy ha még nem szereti, az első alkalom után fogja, ebben biztos vagyok. Szóval megajándékozhatunk valakit egy jó élménnyel. A páros masszázs árak 17.000 és és 27.000 forint között mozognak, de ezekért egy, vagy másfél órát kapunk, és ahogy mondtam: ez nem akármilyen szolgáltatás. A profi kezek megfizethetetlenek, de más helyek masszázsárai tükrében, ez kifejezetten kedvező árfekvés, én úgy tudom.