Gyümölcslével jobban megy a munka és még egészséges is

Nemrégiben kezdtem el dolgozni az új munkahelyemen, egy grafikai stúdióban. Nagyon inspiráló az egész közösség, a munka pedig fantasztikus. Nem csoda, ha néha belefeledkezek a tervezésbe, rajzolásba és már csak azt veszem észre, hogy este van, és besötétedett. Nem csak én vagyok ezzel így, hanem bizony a kollégáim is. Ezt nem panaszkodásképp mondom, hiszen nagyon sok kiváló projektben vehetek részt szervesen, ez pedig mindennél többet jelent számomra. Minden nap tanulok valamit, folyamatosan fejlődöm és élvezem.

Azonban a szervezetem néha már jelzi, hogy vele is kéne foglalkozni. Ezért gondoltam úgy, hogy bevetem fegyvereimet, ezek pedig nem mások, mint a gyümölcslevek. A gyümölcslevek egészségesek, finomak, és koncentrált formában is kaphatók, ez esetben vízzel kell őket hígítani. Amikor gyümölcslére gondolok, nem a sűrítményből hígítással készült, cukrozott levekre gondolok, hanem a valódi, tömény, préselt gyümölcslevekre, melyekben nincs tartósítószer, melyek azonnal érezhetően megdobják az ember energiaszintjét és nem mellesleg finomak is.

Ilyen gyümölcsleveket és gyümölcsvelőket találunk a biocity.hu webáruházban. Ezek a feketeáfonyából, mangóból, gránátalmából vagy épp noniból, homoktövisből készült levek és velők igazi szuperélelmiszerek. Segítenek az egészségmegőrzésben, a sejtek regenerálásában, az áfonya pedig még a kapillárisokat is erősíti. A biocity.hu webáruházban ezen kívül még több mint nyolcezer féle termék található.

Én többek között ezért is szeretek itt vásárolni, mert így minden szükséges vitamint, táplálékkiegészítőt és a főzéshez szükséges alapanyagok nagy részét be tudom szerezni. Nem mellesleg pedig a kozmetikumokat is, melyek természetbarát, bio kozmetikumok, a bőröm is meghálálja a törődést.

Amiért még érdemes itt vásárolni, az a hűségrendszer, ami egyszerűen működik. Itt nem pontok gyűlnek, a Biocity online áruház pénzvisszatérítést ad, ezt pedig egy virtuális hűségkártyára juttatja. A következő vásárlásnál pedig már fel is lehet használni. A szállítási költségek is nagyon kedvezőek, 6900 forint felett ugyanis ingyen szállítanak, a kártyás fizetés pedig természetesen maximálisan biztonságos.

Ráadásul mindig találok itt akciós termékeket, általában itt kezdem a nézelődést is, hisz a vásárlásnál jobb, ha az ember ezt akciósan tudja megtenni. Mivel a családban van gluténérzékeny, ezért rendszeresen vásárolok itt gluténmentes termékeket. Liszteket, tésztákat, szószokat. Még sosem csalódtam, sőt, szerintem olykor finomabb a gluténmentes, mint a glutént tartalmazó liszt vagy tészta.

Ezen kívül szinte bármilyen táplálkozást követők megtalálják itt azokat a dolgokat, melyek szükségesek lehetnek, liszteket, tésztákat, köreteket, édesítőszereket, lekvárokat, lisztkeverékeket. Felsorolni is nehéz lenne mindet, ezért érdemes itt szétnézni. Legyen akár valaki paleo, vega vagy vegán, vagy épp laktózérzékeny, itt megtalál mindent.

A téli időszakban különösen szeretem a gyógyteákat, most is épp azt kortyolgatok és természetesen ezt is a Biocity online áruházban szereztem be. Vannak különböző teakeverékek is a különböző problémákra, az egyik barátnőm fogyásában például nagyon sokat segített az itt vásárolt keverék.

A jó példa pedig ragadós, legalábbis én ezt vettem észre, hisz a kollégáim is elkezdték fogyasztani a szuper gyümölcsleveket, és ők is ugyanazt tapasztalták mint én, hogy fittebbek, jobban tudnak koncentrálni és több az energiájuk.