Egy jó szakember aranyat ér

Amikor még grafikusként dolgoztam a marketing világában, akkor nem volt egyszerű érvényesülni. Mindig arra törekedtem, hogy a legjobb legyek és minden téren elégedettel legyenek velem, de idővel rá kellett jönnöm, hogy ez sosem fog megvalósulni. Mindig lesz olyan, akinek nem tetszik valami. Ezért egy idő után fel is adtam ezt a küzdelmet. Már csak a közvetlen felettesemnek szerettem volna megfelelni és az ügyfelek igényeinek. Ehhez azonban az is elengedhetetlen volt, hogy jó kapcsolatot ápoljak velük.

Talán ez volt a legnehezebb számomra, mert ahány ügyfél, annyiféle személyiség. De szerencsére ezt is sikerült megugrani.

Egy kis idő elteltével pedig annyi önbizalmam lett, hogy eldöntöttem saját vállalkozásba kezdek. Először csak egyéni vállalkozóként dolgoztam, majd ahogy egyre nőtt az ügyfélköröm, úgy kezdtem el azon gondolkozni, hogy felveszek magam mellé még jobb grafikusokat. De hamar szembesülnöm kellett azzal, hogy ez nem is olyan egyszerű, mint ahogy elsőre tűnt. Hiszen megfelelő szakembert találni ebben a szakmában sem egyszerű. Ezért be kellett vezetnem egy olyan több lépcsős interjút, aminek köszönhetően ki tudom szűrni azokat a grafikusokat, akikkel valóban együtt fogok tudni dolgozni hosszútávon is.

Sajnos az élet minden területére igaz az, hogy megfelelő szakembert találni nem egyszerű. Hiszen vannak olyan szakmák, ahol elengedhetetlen a szakmai tapasztalat ahhoz, hogy valaki kiváló legyen. Ilyen például a szerelői szakma. Legyen szó fűtésről, gázról vagy vízről, a megfelelő szerelőt sok esetben nem könnyű megtalálni. Amikor az otthonomban elromlott valami, akkor először egyedül akartam vele megbirkózni. Azonban hamar rá kellett jönnöm arra, hogy ez nem olyan egyszerű hiba, amit én is meg tudok oldani. Ezért elkezdtem Budapesten olyan szakemberek után keresni, akik megbízhatóak, megfelelő minőségű munkát adnak ki a kezeik közül, mindig elérhetők, és nem tűnnek el szó nélkül. Habár ezek alap dolgoknak tűnnek, sokszor ezt a szerelők nem így gondolták. Ezért a sok kudarc után, amikor a Top-Víz-Gáz- Fűtésszerelő oldalára rátaláltam, akkor az maga volt a megkönnyebbülés.

Miért éreztem ezt? Máris elmesélem. 

A Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő csapata a legjobbnak bizonyult. Budapest területén dolgoznak, ami számomra pont tökéletes. Amikor az interneten rájuk találtam, akkor még nem is sejtettem, hogy milyen szerencsés vagyok. Ugyanis jó szakembert találni nem egyszerű. Egyszerre háromfajtát pedig még szinte lehetetlen. Azonban a Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő csapata bebizonyította számomra, hogy nincsen lehetetlen. És nem csak azért, mert lehet jó szakembert találni, hanem azért is, mert a munkájukban is ugyanígy gondolkodnak. Számukra nincsen lehetetlen. Minden problémára megtalálják a megoldást.

Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor itt megtekintheted a weboldalukat Te is: https://topvizgazfutesszerelo.hu/vizszerelo.

https://topvizgazfutesszerelo.hu/vizszerelo

Már több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek, ezért ez idő alatt már olyan sok esettel dolgoztak, aminek köszönhetően, ha nem is egyből, de mindig megtalálják a probléma kiváltó okát. Hiszen a Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő csapata sosem a felszínt kapargatja. Számukra az a fontos, hogy a probléma okát szüntessék meg. Nem érik be a látszólagos megoldásokkal. Éppen ezért lehetséges, hogy a munkájuk egy kicsit több időt vesz igénybe, azonban ez igencsak kevés áldozat a kiváló munkáért.

Ha tutira szeretnél menni és Budapesten élsz, akkor a bajban keresd bizalommal a legjobb szerelőket. Bármikor hívhatod a Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő csapatát, mindig a rendelkezésedre állnak. Ezért, ha az éjszaka közepén lenne szükséged a szolgálatukra, telefonon ebben az esetben is eléred őket.

Hogyan tudsz kapcsolatba lépni velük?

A legegyszerűbb, ha telefonon felveszed velük a kapcsolatot. Azonban arra is van lehetőség, hogy a weboldalon bejelented a hibát, és ők amint tudnak telefonon felkeresnek téged. ha sürgősen van szükséged a segítségükre, akkor mindenképp hívd őket inkább Te, az a biztos.

Ezt követően minden fontos részletet átbeszéltek: mi a probléma, mit tapasztalsz, mikor keletkezett a gond stb. Megkérdeznek minden olyan dolgot, ami számukra segítség lehet. Majd megbeszéltek egy időpontot is, amikor házhoz tudnak menni.

A Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő a hibához legjobban értő szakemberét küldi ki hozzád, aki a megérkezést követően felméri a helyzetet, majd nekilát a probléma helyrehozatalának. Amint ezzel végzett, akkor Neked már nincs más dolgod, mint élvezni az újra hibátlanul működő csapot, fűtést, gázt.

A munkájukra garanciát is vállalnak, ezért a profi kivitelezés szinte garantált. Amennyiben valami miatt mégsem sikerülne kifogástalanul elvégezni a munkát, akkor díjmentesen újra kiszállnak és helyrehozzák azt. Azonban ez senkinek sem jó üzlet, ezért mindenképp igyekeznek úgy dolgozni a Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő szerelői, hogy ilyen ne igazán fordulhasson elő.

A garanciális idő az elvégzett munka függvényében változik, ezért ha kisebb munkát láttak el, akkor a garanciális idő is kevesebb lesz. Általában 1-3 év garanciát szoktak adni az ügyfeleiknek.

Számomra nagy megkönnyebbülés volt, amikor megláttam, hogy garanciát is adnak. Hiszen korábban volt már dolgom szerelőkkel, de sosem voltam elégedett 100%-osan a munkájukkal. Azonban mivel garanciát sem adtak, ezért nem is kérhettem számon rajtuk utólag. Ilyen helyzetben hívnom kellett még egy szerelőt plusz díjért. Ez egy cseppet sem érte meg nekem.

Azonban a Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő csapata sokkal profibb és lelkiismeretesebb munkát végez, mint azok a szerelők, akikkel korábban dolgom volt.

Ha olyan kár keletkezik az otthonodban, amit a biztosító társaság állni tud, akkor is érdemes lehet a Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő csapatát hívni. Ugyanis olyan számlát állítanak ki, amit a biztosító társaságok is elfogadnak. Ennek köszönhetően még plusz költséged sem keletkezik a kár miatt.

A Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő cég profizmusát mi sem mutatná jobban, mint az, hogy AA minősítést kapott. Ebből is látszik, hogy nem csak az ügyfeleik visszajelzése kiváló, de szakmailag is kiemelkedők a többiek közül. Ezért ha szívesen együtt dolgoznál egy olyan céggel, akik adnak a munkájuk minőségére, gondosan megválogatják a dolgozóikat, nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfelek igényire, és még szakmailag is kiemelkedők, akkor válaszd a Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelőt! Ők a tőlük telhető legjobbat fogják nyújtani minden helyzetben.

Milyen szolgáltatásokat vállalnak?

A Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő csapata főként ezekben a legjobbak: vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, csatornázás, csőtörés, duguláselhárítás. A leggyakrabban ezekhez a munkákhoz hívják őket, ezért ezeken a területeken már nagy tapasztalattal rendelkeznek. Ha ezek közül Neked is szükséged lenne valamelyik szolgáltatásukra, akkor ne habozz, keresd fel őket mielőbb!

Ha érdekel a szolgáltatások részletes leírása is, akkor a weboldalon minden szolgáltatásról találsz egy remek leírást. Itt megtudhatod, hogy melyik hibának milyen jellemző jelei vannak, hogyan tudod ezt legközelebb megelőzni, hogyan tudják ők megoldani stb. Amennyiben szeretsz mindenről tájékozódni, akkor ezeket a tájékoztatókat mindenképp olvasd el: https://topvizgazfutesszerelo.hu/vizszerelo.

Én nagyon örülök, hogy nemrégiben rátaláltam a Top-Víz-Gáz-Fűtésszerelő csapatára, hiszen nekik köszönhetően visszatért a hitem a szerelők felé. Mivel már korábban volt negatív tapasztalatom ezen a területen, ezért még jobban tudom őket értékelni. Ha számodra is aranyat ér egy jó szakember, akkor tégy egy próbát velük Te is! Szerintem nem fogod megbánni.