Egyedi póló készítés egy profi grafikus segítségével

Rengeteg előny származhat abból, ha az embernek van egy profi grafikus ismerőse. Például ha valamilyen kép illusztrációra van szüksége, netán a munkájához néha jól jön némi vizuális adalék, akkor mindig van kihez fordulni. Már önmagában az, hogy vállalt a számomra egy kis munkaidő utáni plusz munkát, felér egy valódi kinccsel. Hát még az, hogy az egyedi póló készítés ötletemre se mondott nemet, duplán értékessé tette a szememben. Azt hiszem, ezek után többel tartozom neki egy szimpla köszönömnél.

Nemrégiben megismertem egy lányt, aki nagyon tetszett, és mindenképpen szerettem volna elhívni egy randevúra. Megtudtam róla, hogy hatalmas művészetrajongó, és nagyon jó humora van, szóval ha mindenképpen sikert akartam nála elérni, akkor valami egyedivel, mégis szórakoztatóval kellett előrukkolnom. Ekkor jutott eszembe, hogy mi az, ami az arcon kívül elsőként feltűnik a másikon? Igen, a felső ruházat. Rengeteget számít, hogy miben jelensz meg, hiszen amit a mellkasodon hordasz, az egyfajta üzenet is arról, hogy milyen ember is rejlik a ruha mögött. Ha tehát már az első benyomással sikerülne levenni a lábáról a leányzót, akkor nagyobb eséllyel jönne el velem vacsorázni és ismerkedni.

A grafikus barátom szintén egyet értett velem a tervben, és a mintát is segített nekem megtervezni. A lényeg volt, hogy valamilyen klasszikus művészeti alkotást dolgozzunk fel humoros formában. A végeredmény annyira jól sikerült, hogy nem bírt leállni, és másik hármat is tervezett, azzal a tervvel, hogy ha a kezdő lökés megvan, akkor az első három randi alatt se vesszen el a lendület. Ha ennyi alkalom nem elég ahhoz, hogy valami kialakuljon közöttünk, akkor azon már nem lehet segíteni. Hát, igen, a kreativitást és az ötletességet nem lehet tanulni, csak vele születni. De az egyedi póló készítés ezzel teljesen új lendületet vett.

egyedi póló készítés

Mikor újra elmentem hozzá és megmutatta a terveket, egyszerűen nem győztem dicsérni. Már csak az volt a kérdés, hogy hol csináltassam meg a négy elkészült tervet. Ebben is számíthattam rá, mert egy kicsit előre körülnézett, hogy merre hány méter. Megmutatott több oldalt is, ahol van ilyen lehetőség, de nekem lett egy kedvencem az összes körül. Mindamellett, hogy nagyon kedvező árakon dolgoznak, és a kiszállítás is igen gyors, valahogy abban a cégben van valami plusz, ami megtetszett. Ráadásul annak ellenére, hogy az egyedi póló készítés általában mindenhol drágább, itt egyáltalán nem volt olyan vészes, gyakorlatilag mintha rendeltem volna négy jobb minőségű pólót egy márkás boltból.

A megrendelés sikeres volt, az oldal igen könnyen használható és a felmerült kérdéseimre is nagyon hamar, szakszerűen válaszoltak. Ennél több nem is kell egy egyszerű, földi halandónak. Az egyedi póló készítés, annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnik, valójában pontos és precíz munkát igényel, szóval, így még inkább becsülendő, hogy milyen gyorsan végeztek mennyire jó munkát. Igazán profi minőségű pólókat kaptam kézhez a végén, tökéletesen elégedett vagyok. A randikérés és a találkozók is nagyon jól sikerültek, azt hiszem kezd valami kialakulni közöttünk a lánnyal. Ez pedig elsősorban a grafikus barátomnak és a nagyszerű pólókészítő weboldalnak köszönhetem. Örök hála mindkettőnek!