Vicces ajándékokra volt szükségem, hihetetlen, de találtam megfelelő boltot!

Valóra vált az álmom. A reklámiparban dolgozok grafikusként, szóval hatalmam van egy kicsit mások döntéseinek befolyásolásában. Szeretek reklámokat tervezni, mert olyankor kikapcsolok, csak egy dologra fókuszálok és teljes mértékben igénybe vehetem a kreativitásom. Elég kreatívnak tartom magam, a munkámba is többnyire pozitív visszajelzést kapom efelől, viszont ha ajándék vásárlásban kell az ötlet, akkor leblokkol minden okos gondolat.

Régen a boldog szülinaposokat a rajztehetségemmel kápráztattam el, de ezt sem lehet örökké, mert megunják az emberek, hogy minden évben kapnak magukról egy portrét. Valaki meg is sértődött már, hogy 3 éven keresztül mindig kapott egyet, mert fellelhető volt bennük az öregedés. Tehát örökös harc megy magamban a legjobb ajándék kiválasztása után.

A legnagyobb bajom az, hogy sok szempontnak meg kell felelni egy jó ajándéknak. Személyes legyen, de ne túlzottan. Igényt elégítsen ki vagy töltse be azt az űrt, amire nem is gondolta az illető, hogy addig az, szerepet játszik az életében, azaz praktikus. Tehát olyan a jó ajándék, mint a reklám, csak a meglepetéssel a te odafigyelésedet hirdeted a másik személy iránt! Ha reklámból indulok ki és a célcsoport a barátom, barátok, akkor jó megoldás lehet, ha elviccelem az egészet. Egy olyan tréfás, vicces ajándékok szükségesek, amit kibontás után, nem csak 5 percig talál érdekesnek, hanem legalább 10!

A vicces póló jó lehet?

Természetesen, de ismerve a barátaimat, tuti nem hordanák, és csak porfogóvá válna a szekrényben, még ha jó üzenete is lenne rajta. Pedig valóban eltalált üzenetek vannak feltüntetve az ilyen pólókon, csak egyáltalán nem veszik komolyan az embert, ha egy olyanban megy társaságba.

Párna, mint ajándék?

Kedves gesztus tud lenni, főleg ha a párját ajándékozza meg vele az ember. Lehet szív alakú, puha, tartalmazhat üzenetet is, vagy csak egy huzat , amire egy közös képetek van. Mindenesetre én nem barátnőmnek tervezek ajándékot venni, szóval ez kizárva.

Több napik törtem a fejemet, aztán elhatároztam, hogy több honlapot végig böngészek, és amelyiknek legjobban tetszik az arculata, arról választok. Legalább 50 oldalon biztos jártam. Egy Fanti nevű lufi és party kellék oldal nyerte el tetszésem. Szép letisztult oldal, semmi sallang. Ötletes kedvességekkel pedig telis tele! Minden korosztály talál magának vagy másnak itt megfelelő ajándékot, mindamellett, hogy egy remek bulit tud szervezni az oldalról beszerezhető kellékekkel!

Meg is találtam az ideális ajándékot az oldalon üvegpóló személyében!
Hasonló tartalommal bírnak, mint a vicces feliratos pólók, de csomagolás helyett is használható. Barátom úgy is szereti aminőségi borokat, szóval, ha valami vicces értékkel ruházom fel a külsejét, megszületik a tökéletes ajándék.

Az oldalról megrendeltem és már 24 óra múlva meg is érkezett, szóval nem volt feszengés, hogy nem jön meg határidő előtt. Ilyen egy jól működő szolgáltatás!

A vicces ajándékom elérte a célját. Nagy nevetést váltott ki az üvegpóló és a benne lévő bor pedig isteni hangulatot varázsolt estére! Minden remekül alakult hála annak a nagyszerű party kellékes oldalnak!