Gyors xperia szerviz a legjobbkor

Egy hosszú vonatút áll előttem, mert megyek Svájcba meglátogatni nővéremet. Fontos ápolni a családi kapcsolatokat, de a munka néha nem igazán engedni, szóval most úgy döntöttem, hogy a munka kerül a második helyre, amúgy is csak friss grafikus jelentkezők munkáit kell nézegetnem, hogy kit vegyünk fel a kis reklám stúdiónkba. Képeket pedig a mobiltelefonomon is tudom nézegetni a vonaton.

Egy bökkenő volt, hogy 10 nappal az indulás előtt elejtettem a telefonom és a kijelzője majdhogynem használhatatlanná vált. Gyors megoldást kellet találnom a problémámra, de sajnos pont egy nagy project közepén voltunk így nem igazán tudtam szervizekbe járkálni. Egyik munkatársam ajánlott egy remek kis szolgáltatást, egy netes mobil, tablet szerviz, ahol kijönnek, a telefonodért megjavítják és visszaküldik. Időigényes, gyors és jó a szolgáltatás. Voltak fenntartásaim ezzel, de meglepően gyors volt az xperia szerviz lefutási ideje! 8 nap múlva már tarthattam vadonatúj kijelzőjével a kezemben, szinte jobb volt, mint újkorában! Szerintem olcsóbban is jöttem ki, mondjuk, ha a belefektetett energiát nézem, akkor biztosan. Lényegében annyi dolgom volt csak, hogy kivettem a SIM és SD kártyákat belőle.

Nyugodtan hátradőlve nézegettem a jobbnál jobb munkákat, amivel jelentkezek hozzánk a grafikusok. Mivel tökéletes képet mutatott a telefonom már, így sikerült a legjobb munkát kiválasztanom és alkalmazni!