Grafikából a legjobbat rendeled – motorgumiból miért ne tennéd?

Ha van valami, ami nem könnyű dolog az ember életében, főleg fiatalon, hát, az bizony a pályaválasztás. Már egészen kiskortól mindenkitől az a kérdés, hogy mégis “mi leszel, ha nagy leszel”; ez később pedig csak rosszabb lesz, méghozzá egyre nagyobb téttel… jön az általános iskola vége, amikor középiskolát kell választani, ez pedig már előre eldönt nagyon sok mindent, a középiskola végéről pedig már nem is beszélve. Az bizony maga a katasztrófa, sajnos pontosan tudom… sokszor az ember maga sem tudja pontosan, mit akar, aztán a családja képes még jobban összekavarni. Nem mondom, nem is fogadta senki kitörő örömmel, amikor grafikusi pályára léptem, majd pedig egy grafikai stúdióban találtam meg álmaim munkahelyét – és nem is voltam éppen rossz a munkámban, így elég tisztességesen is kereshettem.

A munkámnál kisebb sikert szinte már csak az aratta, amikor megvásároltam életem első járművét – egy csodálatos motort. Persze ehhez nem volt elég a jó motor, jó helyről kellett hozzá vennem cseregumikat is – ez lett a motortire webshop, ami mellett a mai napig is kitartok, jó pár év eltelte után (ahogy a munkahelyem mellett is). A motortire webshopból rendelve mindig kizárólag olyan magam minőségű termékeket kaptam még, amelyeket tőlem is elvárnak az ügyfeleim; mindezt gyakorlatilag tökéletes ár-érték arányban, ráadásul elképesztően gyors szállítással vagy átvételi lehetőséggel.

Elég elfoglalt vagyok, így hajlamos vagyok egy-két saját dolgot az utolsó pillanatra hagyni, jellemzően elsősorban a munka élvez számomra prioritást a hétköznapokban. De emiatt nem kell aggódnom, ami a motorgumikat illeti, hiszen a motortire webshopból rendelve biztos, hogy egy-két napon belül ki is érkeznének a rendelt gumiabroncsok. Vagyis érkeznének, merthogy a közelség miatt általában személyes átvételt választok és kihasználom azt a lehetőséget is, hogy a motortire saját autószervizében cseréljék ki a régi abroncsokat az újakra, hiszen így jóval kevesebb gondom és dolgom van vele, másrészt biztos, hogy profik kezébe adom a munkát – ez pedig számomra is nagyon fontos.

Szerencsére a motortire webshop a fizetés terén is nagyon rugalmas, úgy értem, annak módjaiban: választhatsz utánvételes fizetést, előre utalást és kártyást egyaránt, így biztos, hogy megtalálod a számodra leginkább kényelmes megoldást. Mint már említettem, a csomagodat átveheted személyesen is, de ha kényelmesebb, akkor futárszolgálattal is kérheted a kiszállítást, ami szintén nagyon gyors és gördülékeny lehetőség, hiszen maximum két munkanapon belül ki is szállítják ezt házhoz.

Mindemellett, ha valamiért meggondolnád magadat, akkor természetesen minden online rendelésre érvényes az elállási jog is, két héten keresztül: indoklás nélkül visszaküldheted a terméket vagy visszamondhatod a rendelést, és visszaadják a pénzt; ismerősi körben erre is volt már példa és nem volt belőle semmilyen fennakadás.

Számomra nagyon nagy könnyebbség, hogy ismerem a motortire webshopot, nekik köszönhetően sosem kell munkába járás közben a motorgumik minősége miatt aggódnom!