Megmentettem a csapatépítőt egy italhűtő segítségével

Mivel nálunk sok-sok ember dolgozik együtt egy felkérés során, ezért nagyon fontosnak tartjuk a gördülékeny közös munkát, ezt nem nagyon lehet máshogy elérni, csak ha néha mi is elengedjük magunkat, kikapcsolódunk. Emiatt szoktunk csapatépítőket szervezni, ahol kicsit jobban összeszokik a csapat, jobban megismerjük egymást és jóban leszünk. Nem volt most sem ez másképp. Idén én kaptam az ötletgazda szerepet és mivel annyi és annyi programon túl vagyunk már, most úgy éreztem, hogy egy kis pihenésre, lágy zenére és iszogatásra van szüksége a csapatnak, ezért borkóstolást szerveztem, de pont az utolsó pillanatban felhívott a helyiség üzemeltetője, hogy sajnálattal közli, de elromlott az italhűtőjük és nem tud minket fogadni.

Én természetesen ezt nem hagytam annyiban, hiszen annyi meg annyi mindent megoldottam már, hogy nem ezen fog elbukni ez az éjszaka. Mondtam a telefonba, hogy ha lehet egy kérésem, üsse be az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalt a netre.

Italhűtő, borhűtő | Dealer - Gastro & Ice Dealer

Ez egy nagyon kis szimpatikus és könnyen kezelhető oldal, ahol tényleg mindent meg lehet találni, ha konyhai eszközről vagy ipari dologról van szó. A fagylaltgéptől elkezdve a pizza lapátig. Mindent egyből meg lehet itt találni, amit keresel. Már a főoldalon fel vannak tüntetve a különböző tevékenységhez való gépek. Ilyen a csomagolástechnika, előkészítő gépek, fagylaltgépek, húsipari gépek, hűtés-fagyasztás, italkészítők, mosogatás, kiegészítők, sütés-főzés, sütőipari gépek. A jobb felső sarokban és a lap legalján lehet a fontos információkat megtalálni. A jobb felső sarokban olvashatunk a garanciáról, ami új gép esetén 1 év, használt gép esetén pedig 3 hónap. Ezek nagyon fontosak.

A garancia fül mellett van egy blog rész is, ahol nagyon hasznos információkat lehet találni a különböző gyártókról, termékekről és tippeket, illetve trükköket is bemutatnak rajta. Itt található még a kapcsolat, amire ha rákattintunk, megtaláljuk az e-mail címet, a telephely címét és a telefonszámukat, de az oldalon keresztül is fel lehet velük venni a kapcsolatot. A lap alján is nagyon sok hasznos infó van pl. a szállítás, ugyanis a terméket a telephelyen is át lehet venni, de ha az ügyfélszolgálaton keresztül jelzel, akkor szállítást is kérhetsz. A keresőben nagyon sok szempont alapján kereshetsz, de itt most az italhűtő volt a fontos, így arra kértem a hölgyet, hogy arra keressen rá, és mondtam neki, hogy itt rengeteg féle közül válogathat, keressen egyet és még el is tud menni érte, ugyanis minden hétköznap 8-16 óráig nyitva tartanak. A hölgy nagyon megköszönte a segítségemet és azt mondta, nyugodtan menjünk akkor ma este és még kedvezményt is kaptunk. Én pedig nem csak neki, hanem mindenki másnak is ajánlom az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalát, mert tényleg nagyon jó dolgokat lehet itt találni, jó áron.