Az Anna táska webáruházból bővítem a táskagyűjteményem

Anna táska

Kettő igazán nagy szenvedélyem van az életben. Az egyik a munkám. Grafikusként dolgozom, és minden, de tényleg MINDEN percét imádom. A másik pedig a táskák gyűjtése. Hatalmas készlettel rendelkezem már mindenféle színű, méretű és formájú táskából, de természetesen mindig szembe jön velem egy olyan, ami még nincs, de persze valami miatt okvetlenül szükségem van rá. A legjobb barátnőm nemrég mesélte, hogy talált egy új táska webáruházat, az Anna táska nevű oldalt, ahol állítása szerint mindenképp körül kell néznem.

Tegnap munka után rá is kerestem az oldalra. Nos… Nagy esélyt látok rá, hogy innen veszem majd meg a következő (ki tudja, pontosan hányadik) szerelemtáskámat.

Az Anna táska egy igazán csajos weboldal

Az Anna táska egy nagyon kellemes megjelenésű, abszolút csajos online bolt. A halvány rózsaszín és világosszürke ablakok, valamint a csokoládébarna logó elegáns, kifinomult hatást eredményeznek, amitől rögtön élménnyé válik maga az online nézelődés látványa is. A termékek képei pedig ízlésesek és pont megfelelő méretűek ahhoz, hogy gyönyörködni tudjunk bennük.

A webáruház elrendezése is abszolút díjnyertes. A forgalmazott termékek között a tájékozódás könnyű. A kiemelt ajánlatokat és leggyakrabban keresett márkákat már a főoldalról el tudjuk érni. Ahhoz pedig, hogy pontosan megtaláljuk azokat a termékeket, amiket keresünk, többféle keresőkifejezést és részletes szűrőlehetőségeket is választhatunk.

Gyönyörű termékek reális árakon

Az Anna táska kínálatában márkásabb tatyókat találhatunk mindenféle méretben és alkalomra. A forgalmazott márkák minőségéből kifolyólag ha itt akarunk vásárolni, jobban a zsebünkbe kell nyúlni. (Vagy nagyon szépen kell nézni, ha ezt kérjük pl. karácsonyra.) A webáruház árai azonban abszolút reálisak annak tükrében, hogy milyen minőséget képviselnek az általuk forgalmazott gyártók (pl. a Tamaris). Az áruházban főként a szebbik nemnek való termékeket vásárolhatunk, de férfiaknak is vásárolhatunk innen, például övet vagy pénztárcát.

Hűségprogram a táskaszerelmeseknek

Az Anna táska webáruházból természetesen regisztráció nélkül is vásárolhatunk. Azonban abban az esetben, ha úgy érezzük, nem csak egyszeri alkalom, hogy ebből az online shopból választunk táskát, akkor érdemes létrehoznunk egy saját vásárlói fiókot.

A regisztráció után ugyanis részt vehetünk a bolt hűségprogramjában, mely a jövőben kedvezményes vásárlást jelent majd.

A hűségprogram az üzletek megszokott hűségprogramjaihoz hasonlóan működik. A regisztrált vásárlókat minden vásárlás után az adott összeg nagyságától függő pont illeti meg. A pontokat pedig a következő vásárlások alkalmával kedvezményre válthatjuk. A program részleteiről az annataska.hu weboldal “Hűségprogram” menüpontja alatt részletesen is tájékozódhatunk.

Összegezve az első benyomásomat: az Anna táska webáruház egy olyan bolt, ahol az internetes vásárlás élménye a csodaszép megjelenésnek hála legalább annyira jó lesz, mintha személyesen sétálnánk egy üzletben. Annyi gyönyörű táskájuk van, hogy egyelőre nem tudom, pontosan mit fogok rendelni, csak azt, hogy biztosan veszek valamit, és a király hűségprogramhoz is csatlakozom!

Ha te is rajongsz a táskákért, irány az annataska.hu! 🙂