Színes tányér beszerző lettem a forgatás után

Néha baráti alapon vállalok még videós kampányokat is, de tényleg csak baráti alapon, mert a grafikai melók többnyire kitöltik az időmet. Szóval most pont bepottyant egy ilyen szívesség munka, amit persze nagyon szívesen csináltam, de rengeteg idő elment vele. A lényeg belőle igazából nem is ez, hanem sokkal inkább az, hogy ezt egy éppen nyíló gasztropubnak forgattam, ami most fog indulni és kellett némi promóciós anyag a hirdetésekhez. És hát egyáltalán nem számítottam arra, hogy itt én leszek a legvidámabb távozáskor, de olyan tippet kaptam, hogy magamat éreztem a legnagyobb szerencsésnek. A leggyönyörűbb tányérokat láttam ezen a helyen és végre meg tudtam kérdezni, hogy honnan van a színes tányér.

Így kerültem kapcsolatba egyáltalán a hunniakristaly.hu-val, amiről előtte nem is hallottam. Persze, honnan is hallhattam volna, hiszen nem vagyok én ezekben a körökben mozgó szakember. Viszont ezek a színes tányérok egyszerűen ámulatba ejtettek. Nem tudom őket leírni, mert annyira különleges volt, hogy hiába mondom, hogy úgy nézett ki az egyik, mint a hold, a másik pedig földszínekkel operált és mintás volt, ez nem adja vissza, hogy mennyire jól nézett ki. A hunniakristaly.hu-ról rendelték őket a helyen és nyilván ezek után az első utam engem is oda vezetett, hogy jól körülnézzek. Amit ott találtam, arra nem számítottam.

Ez ugye egy szakembereket kiszolgáló felület, tehát HORECA minőségben lehet színes tányérokat is vásárolni, ami annyit tesz, hogy a hoteleknek, éttermeknek és kávézóknak való, nagyszámú használatot kibíró minőségben. Ezért ezeket hívják úgy is, hogy hotel porcelánok, amire aztán 5 év pótlási garanciát is tudnak vállalni a hunniakristaly.hu-nál. Kiválasztottam a számomra legkedvesebb színt és ekkor jött csak az igazi meglepetés: hogy nem elég, hogy a színekből rengeteg van és mind különleges, de az adott színen belül általában nem csak a hagyományos mélytányér, lapostányér található meg, hanem itt is játszanak a formákkal és méretekkel. Nekem nagyon tetszett ez a szemlélet, nyilván rendeltem is magamnak egy garnitúrát a hold-szerű készletből. A leveses tányérok olyanok, mintha valamilyen űri kőzeteknek lennének, nagyon extrán néz ki.

Persze az is talál színes tányér opciót, aki egy kicsit visszafogottabbat keres, vagy nyilván bizonyos szinten csak a fehér porcelán tányérok a megfelelők, ezért ezekből is van rengeteg kivitel, mintás, csíkos, bordázott és egyszerű. A magam részéről leginkább a Colosseum sorozatot és a Moon sorozatot ajánlom, számomra ezek voltak a leginkább különlegesek. De a többi eszköz is gyönyörű és persze garantáltan HORECA minőség, vagyis kicsi rá az esély, hogy házi körülmények között hamar tönkre tesszük. Kivéve persze a szándékos falhoz csapkodás, de erre a célra használjunk inkább más, kommersz tányérokat, ezeket meg tegyük el gondosan.