Végre megtaláltam a legjobb teafaolaj forrást

Igazi hígítatlan teafaolajat nem lehet könnyen találni. Egy idő után meguntam a boltról boltra mászkálást, és végül az interneten kötöttem ki. Grafikusként mindig az online térben vagyok, így adta magát, hogy ez lesz az a hely, ahol biztosan megtalálom azt a webáruházat, ahonnan minőségi termékeket tudok rendelni, és nem csak egyszer, hanem rendszeresen. Ekkor találtam meg a Humanity áruházat, ahol 100 százalék tisztaságú, igazi hígítatlan teafaolajat lehet kapni. Ez olyan teafa illóolaj, ami egyáltalán nem tartalmaz semmilyen hozzáadott adalékot, anyagot, sem hígítókat, de még oldószereket sem, és persze alkoholt, színezéket, tartósítószereket sem, és semmilyen egyéb mesterséges anyag nincs benne.

Az egész webáruház környezetbarát anyagokra épül, így utólag már nem meglepő, hogy ilyen szuper teafa olajat lehet náluk találni. Én elsősorban takarításkor, pontosabban felmosáskor szoktam használni, és még a rovarok csípése ellen. Egyébként azt írják, hogy allergiás reakcióknál is jó lehet. Felmosáskor azért szeretem használni, mert fertőtlenítő hatása van és még illatosít is.

A teafa olaj nagyon sokrétű, a különféle alkalmazási és felhasználási lehetőségeket el lehet olvasni a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalon, ahol nem csak fel vannak sorolva a felhasználási lehetőségek, hanem pontos információk is meg vannak adva arról, hogyan lehet azt felhasználni. Számomra rengeteg új ismertet adott az oldal, nekik köszönhetően nem csak jó minőségű teafa olajhoz jutottam, hanem új területeken is kimerem majd próbálni. A https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html elolvasása után egyébként pontosan lehet azt tudni, hogy hány csepp teafaolaj szükséges a viszketésre, pattanásos arcbőr kezelésénél, köröm- és lábgomba esetén, herpesz kezelésére stb.

Boltokban mindig csak olyan kis üvegcsét tudtam megvenni, tudjátok, ami tíz mililiter kiszerelésű, itt viszont lehet kapni ötven milliliterű, száz milliliterű, de még egy literes verziót is. Nem is gondoltam, hogy ilyen nagy kiszerelésben elérhető egyáltalán. Ez azért jó, mert nem kell olyan sűrűn újra és újra rendelni. Ráadásul nagyon megéri egyszerre kicsit többet rááldozni, hiszen a nagyobb kiszerelés egységára akár fele is lehet a legkisebb kiszerelésnek. Mivel én rendszeresen használom a teafa olajat, így nekem nagyon megérte a nagyobb kiszerelések közül választani. Arról nem beszélve, hogy nem kell már helyben rohangálnom sehová, bármikor kifogy, csak felmegyek a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalra és néhány pillanat alatt megrendelem.