A saját arcomat nem tudom grafikai eszközökkel rendbe tenni

Egy reklámcégnél dolgozom mint grafikus. Nemrég egy ügyvédnő reklámanyagán dolgoztam, aki azt kérte, a szórólapok utómunkája során a szeme alatti táskákkal is kezdjünk valamit. Ma reggel a tükörbe nézve arra gondoltam, bár a saját szemem alól is el lehetne tüntetni a táskákat és sötét karikákat néhány gombnyomással. A munkanapom szörnyen stresszes volt. (Ez pedig biztos nem segített sokat a szemem alatti bőr kisimulásában.) Az egyik ügyfél valószínűleg láthatta, milyen problémával küzdök. Távozáskor az asztalomra tett egy cetlit, amin ez állt: “Zavarnak a szem alatti karikák? Próbáld ki ezt: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr.”. Ezen kívül pedig volt mellette egy internetes cím is: instantense.hu. Arra gondoltam, egy próbát mindenképp megér, ha rákeresek.

Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr

A Laumar által gyártott InstanTENSE Plus egy olyan arcápoló szérum, amelyet kifejezetten az érzékeny, körültekintő ápolást igénylő bőrfelületek kényeztetésére fejlesztettek ki. Segítségével kíméletesen, de nagyon hatékonyan ápolhatók az olyan területek, mint a szem vagy a száj környékén található finom bőrfelületek.

A kozmetikum hatékony segítséget nyújt problémás bőrfelületek gyengéd ápolásában. Segítségével felvehetjük a harcot a szem alatti táskákkal. Jobban eltüntethetjük a szem alatt megjelenő sötét karikákat, mint sminktermékek segítségével. Valamint a szemkörnyéki ráncok kialakulását is lassíthatjuk.

Az emelő hatású szérum hatékonyságát nem csak az elégedett felhasználók által küldött videók igazolják. Hanem a termék hosszú és alapos klinikai tesztelésen is átesett.

Egy weboldal, ahol mindent megtudhatsz

Az instantense.hu weboldalon lehetőséged van alaposan megismerkedni a Laumar InstanTENSE Plus szérummal.

Tájékozódhatsz arról, milyen aktív összetevőket tartalmaz a készítmény. És ezzel együtt megtudhatod azt is, ezek az összetevők pontosan hogyan segítik arcbőröd ápolását.

Megtudhatod, pontosan milyen mechanizmusokkal fejti ki jótékony hatását a szérum. Vagyis azt, hogy hogyan éri el, hogy percek alatt frissebb, simább és feszesebb legyen a bőröd.

Illetve megtudhatod azt is, hogyan ajánlott használni a szérumot ahhoz, hogy valóban igaz legyen: “Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr”. Az oldal információi alapján ugyanis a szemkörnyék finom bőrének speciális ápolási igényei vannak. Nem mindegy például, milyen mozdulatokkal viszed fel a készítményt a bőrre.

Ha tetszik amit látsz, meg is rendelheted!

Az InstanTENSE Plus már a gyógyszertárak polcain is megtalálható. De megrendelhető az instantense.hu weboldalról is. Ha innen rendelsz, a szérumot már 24 órán belül ki is próbálhatod. Emellett pedig 30 napos pénzvisszatérítési időt is kapsz. Nem kell tehát aggódnod, hogy mi lesz akkor, ha a szérum mégsem megfelelő termék számodra.

Szerintem egy próbát mindenképpen megér! Már rendelek is…