Gamer szék árak – el szeretném kerülni a hátfájást

A grafikusok sokat ülnek, a reklámstúdiók alkalmazottai is sokat ülnek. Mondhatjuk, hogy az irodai munkások úgy nagy átlagban is sokat ülnek. De vannak olyan betegségek, amik kifejezetten az ülő munkát végzőket támadják. A mozgásszervi betegségek, a gerincbántalmak nagy része visszavezethető az ülő munkára. Ezért fontos, hogy jól válogassuk meg, milyen székben ülünk.

A gamer szék árak tanulmányozásával elindultam a megelőzés útján. Ezek a székek ugyanis pont úgy lettek tervezve, hogy megtámasszák a testet a kritikus pontokon. Olyan embereknek tervezték őket, akik napi 10-12 órákat ülnek a számítógép előtt. Nekik különösen kell vigyázni arra, hogy megfelelő széket válasszanak, ezzel elkerüljék a gerincbetegségeket, és az engem is kínzó hátfájást.

A gamer székek minden kritikus ponton extra támaszt nyújtanak. ezek a székek úgy lettek megtervezve, hogy a használója hosszú órák múlva is komfortosan érezze magát a gép előtt ülve.

A legtöbb hagyományos irodai székkel az a gond, hogy mind egyforma, nem alkalmazkodnak a test egyedi görbületeihez, a magassághoz, nem lehet minden részét állítani.

A gamer székek között vannak olyanok, amiknek minden részlete egyenként is állítható, ezek teljesen egyedi igényekre szabhatók.

Ehhez mérten az áruk is borsos, de van egy oldal, a bestmarkt.hu, ahol szerintem a többinél sokkal olcsóbban lehet igazán minőségi gamer székekhez jutni.

Itt sok szék közül lehet választani, mind kedvező áron vásárolható meg. Innen házhoz szállítással is lehet kérni a termékeket, de el is lehet menni értük a budapesti boltjukba.

A mostani helyzetben home officeba kényszerülünk, ezért otthonra venni fogok egy ilyen gamer széket, hogy ne fájjon a hátam. De az irodában is fel fogom vetni az ötletet, hogy rendeljünk mindenkinek ilyen széket, hogy kényelmesebb körülmények között dolgozhassunk.

Hiszen nem csak nekünk, hanem a cégnek is érdeke, hogy ne legyen semmi bajunk az ülőmunkától, hogy kényelemben tudjunk dolgozni. Hiszen akinek fájdalmai vannak, az nem dolgozik valami jól.

A bestmarkton elég olcsók a gamer székek, szóval lehet, hogy rá tudom majd venni a vezetőket arra, hogy innen rendeljünk az irodába is gamer székeket.