Esküvőnkre béreltünk egy selfiegépet

A vőlegényem néhány éve végezte el a grafikus képzést, jelenleg pedig grafikusként dolgozik az egyik cégnél. Az egyik marketing témájú konferencián találkoztunk és azonnal kialakult kettőnk között valami, ezért már az együtt járás első hónapjaiban össze is költöztünk. Én marketingesként dolgozom szintén egy cégnél. Mellette igyekszem a saját márkámat is építeni és saját vállalkozást indítani. Sokat vagyok jelen a social mediában, főként TIKTOK-on vagyok elérhető, ahova napi szinten gyártom a tartalmakat. Mivel szeretném építeni a saját márkámat, ezért vőlegényemet kértem meg rá, hogy mint grafikus, készítsen nekem logót stb. Későbbi terveink közé tartozna, hogy majd együtt vállalkozást indítunk, amiben én lennék a marketinges, ő pedig a grafikus. A vőlegényem fél éve kérte meg a kezemet egy párizsi nyaraláson, ami mindig is az álmom volt. Az Eiffel torony előtti parkban letérdelt elém és feltette a nagy kérdést. Azonnal igent mondtam!

Azóta szervezzük, tervezzük a nagy napot, amire már meg is van a kitűzött dátum: június 5. A főbb dolgok már le vannak fixálva, inkább már csak a körítésen kell gondolkozni. Egy esküvői fotófal már évek óta nagy álmom, és így, hogy végre férjhez mehetek, ez valóra is válhat. Sokat keresgéltem, de a problémám az volt, hogy a fotófal mellé kellett egy fotós is, viszont szerettem volna, ha a fotós, akit felkértünk közben másra is figyelne. Nem tudtam hogyan intézhetnénk el, hogy mindenki számára megfelelő legyen. Egyik nap a munkahelyem elpanaszoltam ezt az egyik munkatársamnak. Ő pedig azt javasolta, hogy keressek rá az esküvői fotófal selfie kifejezésekre, mert ő hallott valami ilyesmi megoldásról. Több ismerősétől hallotta, hogy fotós nélkül is megoldják a fotófal előtti fotózkodást. Így rá is kerestem a neten. Az esküvői fotófal selfiere a kereső https://selfiegep.hu/egy-nem-mindennapi-eskuvoi-fotoalbum-receptje/ cikket javasolta, amire rá is kattintottam.

Ebben a cikkben nagyszerű ötleteket találtam. Nekem is szimpatikusabb, ha külön van egy emlékkönyv és egy esküvői fotóalbum, ezért azt találtam ki, hogy kikészítek a vendégeim számára egy olyan üres albumot, amelybe az őrült, vicces képeket tehetik. Az esküvői fotóalbumot pedig mi fogjuk tele rakni a párommal. A honlapon fent vannak az általuk elérhető fotófalak. Többféle mintával rendelkeznek, de engem a virágosak fogtak meg, már csak ki kellett választanom melyik legyen a kettő közül. Vőlegényemet is bevontam a választás jogába, így született meg, hogy melyik fotófal lesz az esküvőnkön. A selfiegépet 8 órás intervallumra béreltük, mivel szeretnénk, ha a lagzi egészén, és a buli nagy részén elérhető lenne ez a remek szolgáltatás. A bulihoz készülünk mindenféle vicces maszkkal és kiegészítővel. A fotókon ezek nagyon jól fognak mutatni.

Úgy képzelem el az esküvőt, hogy a ceremónia után a legtöbben még napfényes időszakban, frissen és elegánsan selfieznek a virágos fal előtt, majd a vacsora után, felszabadultabb kinézettel (akár parókával, vagy csak kissé ittasan) veszik igénybe a selfiegépet. Az előbbiek természetesen az esküvői fotóalbumba kerülnének, utóbbiak pedig az emlékkönyvbe. Már most nagyon várom és izgatott vagyok az esküvőm miatt, amiről várhatóan rengeteg emlék marad fent a selfiegépnek is hála.